Kennisontwikkeling en ‘work hard, play hard’ zijn twee belangrijke pijlers binnen BluPoint. Daarom organiseren wij Local Office Day’s, bij ons ook wel bekend als de LOD’s. We hebben verschillende LOD’s: inhoudelijke LOD, fun LOD en dé buitenland LOD. Bij de inhoudelijke LOD’s wordt door middel van kennissessies en workshops de kennis van medewerkers verbreed. Daarnaast hebben we de Fun LOD. De naam zegt het al, de fun LOD richt zicht op vermakelijke activiteiten, waardoor we het werk even los kunnen laten maar elkaar wel beter leren kennen. De grootste activiteit op ons lijstje is de jaarlijkse buitenland LOD met het hele team. Ieder jaar weer een andere bestemming en andere activiteiten maar de strategische sessie keert altijd terug.

Buitenland LOD

Ieder jaar gaan we met de collega’s van BluPoint, Adaptif en N-Abled naar het buitenland. Na een geslaagde wintersport aan het begin van dit jaar in Serfaus, was Valencia dit keer de bestemming. We hebben de salsa gedanst, zijn gaan raften, hebben de stad verkend op een interactieve manier en hebben heerlijk gegeten. Daarnaast hebben we ook aan de strategie voor aankomend jaar gewerkt. Kortom; het was zoals altijd een geslaagde reis!

Fun LOD

Naast al het harde werken en interessante kennissessies is er bij ons binnen het bedrijf ook tijd voor teambuilding. Fun LOD’s staan in het teken van gezelligheid, plezier en teambuilding. Zo deden we dit ook tijdens het schermen de afgelopen keer. Met team BluPoint en team N-Abled gingen we de strijd met elkaar aan. Gelukkig is iedereen er zonder kleerscheuren van afgekomen en hebben we lekker afgesloten met een hapje en een drankje.

Inhoudelijke LOD

Kennis verbreden en vergroten op alle vlakken, dat is een van de belangrijkste pijlers binnen BluPoint. Samen met de collega’s van Adaptif en N-Abled hebben we regelmatig op vrijdag een “infomeeting”. Een voorbeeld hiervan zijn de workshops van Jan Kloppers. Jan heeft het team de afgelopen maanden interne kennissessies gegeven. Hier leren wij de verschillen herkennen tussen verschillende besturingsmodellen en het toepassen hiervan in ons dagelijks werk.