Kennisontwikkeling en ‘work hard, play hard’ zijn twee belangrijke pijlers binnen BluPoint. Daarom organiseren wij Local Office Day’s, bij ons ook wel bekend als de LOD’s. We hebben verschillende LOD’s: inhoudelijke LOD, fun LOD en dé buitenland LOD. Bij de inhoudelijke LOD’s wordt door middel van kennissessies en workshops de kennis van medewerkers verbreed. Daarnaast hebben we de Fun LOD. De naam zegt het al, de fun LOD richt zicht op vermakelijke activiteiten, waardoor we het werk even los kunnen laten maar elkaar wel beter leren kennen. De grootste activiteit op ons lijstje is de jaarlijkse buitenland LOD met het hele team. Ieder jaar weer een andere bestemming en andere activiteiten maar de strategische sessie keert altijd terug.

Buitenland LOD

Ieder jaar gaan we met de collega’s van BluPoint, Adaptif en N-Abled naar het buitenland. In 2022 was Valencia de bestemming. We hebben de salsa gedanst, zijn gaan raften, hebben de stad verkend op een interactieve manier en hebben heerlijk gegeten. Daarnaast hebben we ook aan de strategie voor aankomend jaar gewerkt. Kortom; het was zoals altijd een geslaagde reis!

L&vS Skitrip

Maart 2023 stond weer in het teken van de jaarlijkse L&vS skitrip, met dit jaar Ischgl als bestemming. Met een grote groep skiërs en snowboarders zijn we richting Oostenrijk vertrokken. D fanatiekelingen pakten de eerste lift, degenen die de avond ervoor tot laat in de Trofana Alm hadden gestaan pakten een liftje later. Van beginners tot gevorderden en een mix van alle BV’s hebben we behoorlijk wat kilometers afgelegd in hoge snelheden. We hebben onwijs veel geluk gehad met het weer, stralende zon en knisperende sneeuw op de pistes. Kortom genieten! Als afsluiter hebben we op de laatste dag met zijn allen heerlijk kaasfondue gegeten over de grens in Zwitserland, waarna we weer huiswaarts zijn gekeerd. Op naar de volgende trip!

Fun LOD

Naast al het harde werken en interessante kennissessies is er bij ons binnen het bedrijf ook tijd voor teambuilding. Fun LOD’s staan in het teken van gezelligheid, plezier en teambuilding. Zo hebben we laatst een leuke activiteit gehad bij Prison Island in Utrecht. Onze fysieke, technische en tactische skills zijn hierbij goed op de proef gesteld.
Met team BluPoint , team Adaptif en team N-Abled gingen we de strijd met elkaar aan om zoveel mogelijk punten te verzamelen in de verschillende cellen. Gelukkig is er niemand in de cel achtergebleven en hebben we lekker afgesloten met een hapje en een drankje.

Inhoudelijke LOD

Kennis verbreden en vergroten op alle vlakken, dat is een van de belangrijkste pijlers binnen BluPoint. Samen met de collega’s van Adaptif en N-Abled hebben we regelmatig op vrijdag een “infomeeting”. Een voorbeeld hiervan zijn de workshops van Jan Kloppers. Jan heeft het team de afgelopen maanden interne kennissessies gegeven. Hier leren wij de verschillen herkennen tussen verschillende besturingsmodellen en het toepassen hiervan in ons dagelijks werk.