Samen met onze relaties de drijvende en betrouwbare kracht zijn in het realiseren van hun ambities! Het is voor elke organisatie cruciaal om zich snel aan te kunnen passen om zo beter aan te sluiten bij de steeds sneller veranderende omgeving of juist veranderingen in de omgeving zelf te initiëren. Dit leidt tot business transformaties van groot tot klein. BluPoint is onderdeel van de L&vS Group waar synergie tussen de vier onderdelen een grote rol speelt en ervoor zorgt dat elk project excelleert.

Een eigen aanpak en methodiek

Sinds onze oprichting begin 2007 hebben wij altijd hetzelfde doel voor ogen gehad: schouder aan schouder met onze klanten hun ambities realiseren door focus op realisatie van klantwaarde. De lange termijn relaties die wij inmiddels hebben opgebouwd onderstrepen dit: wij worden door onze klanten gezien als een trusted advisor. Niet alleen vanuit een advies rol, maar ook de regie over realisatie en implementatie, tot en met de realisatie van de business waarde voor onze klanten. Hierin blinken we uit door onze hands-on aanpak, onze capabilities & ervaring, en het eigenaarschap wat wij tonen. Onze onafhankelijke positie als “boetiek consultancy bureau” draagt hier aan bij: ons doel is om bij verandertrajecten voor onze klanten om zoveel mogelijk gebruik te maken van de eigen medewerkers van onze klanten, daarnaast sturen wij vaak de preferred supplier(s) aan. Wij vullen een regie rol in. Mede door deze objectieve en transparante aanpak kunnen wij verandertrajecten succesvol begeleiden.

Change? BluPoint!

De wereld verandert. Achterblijven is geen optie. Bedrijven moeten het vermogen ontwikkelen om zich snel aan te passen aan de veranderende omgeving en aan klantwensen te voldoen en deze te overtreffen.

Met decennia aan ervaring en een bewezen trackrecord kunnen wij ondertussen stellen dat wij meer dan in staat zijn om toegevoegde waarde voor onze klanten te realiseren. Wij ondersteunen en begeleiden organisaties met het ontwikkelen en uitvoeren van complexe veranderopgaven. Echter altijd vanuit een praktisch oogpunt: niet alleen het advies maar ook de implementatie, tot en met de toegevoegde waarde (ofwel practical consulting). Het kan hierbij gaan om allerlei soorten van strategische verandertrajecten zoals fusies, splitsingen, privatiseringen, cultuurveranderingen, business transformaties en/of redesign, systeemimplementaties of -aanpassingen als gevolg van gewijzigde wetgeving.