Loading...
Werken Bij 2018-07-10T13:27:02+00:00

Medewerkers profiel.

Wij willen het verschil maken, dat is wat ons motiveert: samen met onze relaties de drijvende en betrouwbare kracht zijn in het realiseren van hun ambities. Wij zoeken de gedreven personen die weten van aanpakken met een “can do”-mentaliteit.

Onze medewerkers hebben dezelfde motivatie en maken onderdeel uit van BluPoint omdat ze allen dezelfde kernwaarden delen: integriteit, professionaliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit. BluPoint combineert de expertise van een groot bedrijf met de betrokkenheid, persoonlijke benadering en mogelijkheden van een klein bedrijf.

Bij onze klanten acteer je op managementniveau en ben je met jouw kennis en ervaring binnen verschillende markten, waaronder energie en utilities, financiële dienstverlening, retail, high tech en products, hun sparringpartner. Onze rollen vervullen wij vaak schouder aan schouder met onze klanten om hun ambities waar te maken. Je beweegt soepel op het raakvlak van Business en ICT. Door succesvol project- en programmamanagement weet jij de doelen van de klant te bereiken.

Naast je rol als change manager ben je actief binnen je netwerk in het opbouwen en onderhouden van je relaties om daarmee spreiding en continuïteit voor de organisatie te bereiken. In koude sales geloven wij niet, daarom zijn warme relaties van groot belang.

Ben je bereid om klanten te helpen hun ambities waar te maken? Ben je niet bang om nieuwe uitdagingen aan te gaan en bereid om je handen uit de mouwen te steken? Vind je het leuk om collega’s en/of klanten te coachen of wil je je daarin ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wij vragen veel van onze mensen dus daar staan goede arbeidsvoorwaarden tegenover. Vanzelfsprekend horen uitgebreide opleidingsmogelijkheden inclusief certificering hierbij. Een groep van gemotiveerde collega’s omarmen je graag en bieden ruime mogelijkheden om je kennis en ervaring te verdiepen.

Waarom werken bij BluPoint.

Wij geloven in het benutten van de sterke eigenschappen van onze mensen en wij zijn van mening dat elk project of programma andere vaardigheden en/of eigenschappen vraagt. Daarom zoeken wij continu naar een goede balans van individuele vaardigheden en eigenschappen die ons bedrijf in totaliteit versterken. Dit is een actieve dialoog met onze mensen om te kijken, op individueel niveau waar dit ontwikkel potentieel ligt, om het vervolgens ook te realiseren. Wij kunnen met recht zeggen dat mensen een bovengemiddeld steile leercurve doormaken bij BluPoint.

Persoonlijke ontwikkeling is uiteraard niet alleen maar trainingen, opleidingen, seminars of coaching. We investeren fors in deze elementen, maar onze mening is dat persoonlijke ontwikkeling een continu proces is en dat behelst veel meer. Bijvoorbeeld het zoeken naar bijpassende rollen/projecten hoort daar ook bij. Maar er zijn nog meer mogelijkheden, je kunt je bijvoorbeeld aansluiten bij de lopende initiatieven en daar een actieve bijdrage leveren, of zelf een initiatief ontplooien! Dit betekent dat je zelf vorm kunt geven aan jouw rol binnen het bedrijf. Tenslotte is kennisontwikkeling een belangrijk thema, waar iedereen bij betrokken is. Dit betekent dat elk kwartaal een bepaald thema aan bod komt wat we gezamenlijk uitdiepen. Deze thema’s zijn uiteraard aan de dagelijkse praktijk van BluPoint gekoppeld, maar zijn divers van aard: van projectmanagement methodieken tot en met ontwikkelingen in bepaalde sectoren.

Onze actieve bijdrage aan de ontwikkeling van talent in de sportwereld, door sponsoring, onderstreept onze focus op dit thema!

BluPoint streeft naar de positie van toonaangevend change management bureau met focus op management consulting en Programma- en Projectmanagement. Dit uit zich op een aantal fronten: onze reputatie in de markt, onze klanten en onze interne organisatie! Op al deze fronten zijn wij met elkaar actief om onze ambitie waar te maken. Los van het feit dat het erg leuk is om met elkaar aan dezelfde doelen te werken en voortgang te zien, biedt dit veel mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld binnen BluPoint ook andere activiteiten oppakken. Dit kunnen bestaande activiteiten zijn, maar mogelijk ook nieuwe, zolang dit maar bijdraagt aan ons gezamenlijke streven! Sterker nog, we verwachten van jou ook een toonaangevende bijdrage, naast de topsport die je al voor onze klanten levert. Daarvoor mag jij natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden verwachten.

BluPoint kenmerkt zich door een informele cultuur waarin collega’s betrokken zijn bij elkaar. Naast de onderlinge kennisuitwisseling, is iedereen binnen BluPoint van elkaar op de hoogte bij welke klant ze zitten en wat ze daar doen. Daar blijft het echter niet bij, het delen van ervaringen en successen is ook zeer van belang en wordt gezamenlijk gedaan. Daarnaast is Work Hard, Play Hard een belangrijke kernwaarde van BluPoint. Wij vinden het van groot belang dat er naast hard werken de nodige ruimte moet zijn voor ontspanning en plezier. BluPoint kenmerkt zich hierin door op meerdere momenten gedurende het jaar activiteiten te organiseren die niet alledaags zijn. Zo is er in het verleden geracet op een circuit, werd er culinair genoten tijdens een wijnproeverij, wordt er tijdens het jaarlijks terugkerende kerstdiner groots uitgepakt, werd er gevlogen met Cessna’s en werd er vertoefd in Oostenrijk gedurende een wintersportvakantie. Daarnaast is BluPoint een sportieve club wat zich uit door deelname aan verscheidene sportevenementen. Deze activiteiten zorgen ervoor dat de medewerkers van BluPoint bij elkaar betrokken zijn en meer zijn dan alleen collega’s.

Onze ambities.

In korte tijd zijn we gegroeid tot een volwassen bureau met een grote diversiteit aan mensen. Wat ons allen bindt zijn onze persoonlijke waarden en verwachtingen van BluPoint. Wij combineren de expertise van een groot bedrijf met de betrokkenheid, persoonlijke benadering en mogelijkheden van een klein bedrijf. BluPoint streeft naar groei met behoud van dit kleinschalige karakter en bijbehorende cultuur.

Naast gedegen kennis is ook ervaring van onschatbare waarde. Daarom selecteren wij medewerkers met ruime ervaring in projecten bij verschillende organisaties. Het aantal ervaringsjaren van onze medewerkers ligt aanzienlijk boven het gemiddelde in onze branche.

BEKIJK ONZE VACATURES