“Samen streven naar het behalen van een gezamenlijk doel, lerend van elkaar en elkaar hierin continu uitdagen om te groeien”

Tijdens mijn studie International Business Administration aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, heb ik mijn hobby boksen opgepikt. Het tweeledige van een individualistische sport die je wel in teamverband moet uitvoeren om tot goede resultaten te komen, vormt een parallel met mijn carrière als consultant. Sinds 2008 geef ik advies aan bedrijven in verschillende sectoren, waarin organisatiewijzigingen en het managen van de bijbehorende projecten een rol spelen. Voor mij is het als externe consultant van belang om deel uit te maken van het team bij de klant. Immers kun je verandering niet bewerkstelligen als je deze niet met elkaar doormaakt.

Eind 2017 heb ik me bij de club van BluPoint consultants gevoegd. Hier heb ik kunnen ervaren dat wat ik wil bewerkstelligen bij klanten, ook in het DNA van mijn collega’s zit. Ieder zal vanuit zijn of haar eigen vakgebied een team versterken om zo samen tot nóg betere prestaties te komen.

Samen met mijn vrouw en zoon woon ik onder de rook van Rotterdam. Ook al zijn wij een ambitieus stel, we vergeten niet om af en toe ook van het leven te genieten. Heerlijk uit eten gaan, tripjes naar steden of de zon, of gewoon met z’n drieën een wandeling maken door het natuurgebied om de hoek. Als er hiernaast nog tijd over is, dan mag ik nog steeds graag de bokshandschoenen aantrekken.