Organisatie 2018-01-30T20:50:07+00:00

De Specialist in Change Management

BluPoint is een professioneel change management bureau dat is gespecialiseerd in Programma- en Projectmanagement en PMO. Als aanbieder van deze diensten zijn onze mensen ons grootste kapitaal. Groei en ontwikkeling van onze medewerkers staan bij ons hoog in het vaandel. Hiervoor investeren we in training en certificering. Wij beschikken over een ruime dosis ervaring en ambitie, maar met name de zorgvuldig geselecteerde karakters en professionele instelling zijn van doorslaggevende waarde. Sterke karakters zijn belangrijk om staande te blijven en vanuit eigen kracht waarde toe te voegen. Veelzijdigheid is echter nog belangrijker om ook de klant een stap verder te helpen. Iedere situatie vraagt om een unieke aanpak en daarom is een match tussen de klant en consultant zo belangrijk. Wij zullen dan ook alleen de opdracht aannemen, indien wij geloven dat onze mensen de juiste match zijn voor de rol en de organisatie.

”Geen handjes maar oplossingen”

”Geen handjes maar oplossingen”

”Geen handjes maar oplossingen”

Veruit het beste bewijs is ervaring

Meer dan 10 jaar na de oprichting kenmerkt BluPoint zich als een professioneel change management bureau dat is gespecialiseerd in Programma- en Projectmanagement binnen strategisch belangrijke verandertrajecten zoals fusies, splitsingen, privatiseringen, cultuurveranderingen of systeemimplementaties of -aanpassingen als gevolg van gewijzigde wetgeving. Daarnaast heeft ons bureau zich de laatste jaren intensief verdiept in de professionalisering van PMO.

Onze consultants hebben zeer ruime werk- en projectervaring. Dit varieert van mensen met een gedegen IT achtergrond tot ervaren programma- & projectmanagers die opereren op het grensvlak van business en IT. Deze ervaring is opgedaan binnen grote internationale consultancy bureaus en in verschillende sectoren.

Hieronder treft u een representatieve greep uit de verschillende projecten die door onze medewerkers zijn uitgevoerd.

Bekijk ons werk